hejhej

..

KISS

Jag kan fan verkligen inte det där med att gå upp på morgonen.

Är så jävla onöjd men nöjd samtidigt, vill inte bli målare( Måste ha jobb). Har skit dåliga betyg(men gör det jag tycker är kul). Kommer inte kunna söka till universitet ( vad hade det blivit av mig då? ADHD kille 20 år på ett universitet? nej ni) Vill kunna gå upp på morgonen som vanligt folk ( Kan inte det , och har aldrig kunnat det)
Kiss & Bajs , jag hatar fan majs.

Armed with a mind

Känns skönt att vakna varje dag och vara stolt över den man är. Kallar mig själv inte självgod. Verkligen inte, för så är inte fallet. Utan jag är stolt över att vara Jesper Vesterlund. Jag är stolt över mina val i livet, jag har ingen ånger överhuvudtaget och jag skäms inte. Detta är jag. Ja, jag har ADHD. Jag är hyper, jag är nykter, jag är vegan, jag är som en nål i mångas ögon OCH JAG KUNDE INTE TRIVAS BÄTTRE!
Och alla motgångar bara stärker lilla mig. För som sagt, jag är beväpnad med en hjärna. Inte med muskler eller vapen. Ni som försöker bräcka mig kan bara fortsätta, för jag kommer alltid vara jag och inget mer med det.
Alla förutfattade meningar om mig , fuck that. Känner ni inte mig ska ni inte heller dömma mig
puss och kram skumbanan

Mening

Hej, Finns det en mening med livet?
Mitt självklara svar är nej. Det finns ingen som helst skriven framtid för dig/mig eller någon annan person. Man skapar en mening. Vissa väljer att sumpa sin framtid och sin "mening" med livet genom att gå den lätta vägen, den destruktiva. Eller den naiva vägen, religon. Att ha mästare eller flyktvägar från riktiga livet är inte riktigt min väg att gå. Och egentligen ingen annans heller. För hur värt är det att leva ett liv man vill fly ifrån?

.

IM SO SICK AND TIRED, OF ALL THIS BEING, SICK AND TIRED

hehehe

http://www.youtube.com/watch?v=iyw17vL0nYs

En bild säger mer än tusen ord


!

Hej, jag ville bara säga att jag älskar min vänner. Vänner som står på ens sida vad än det gäller, och som aldrig slutar att backa upp en. Och jag skulle inte klara mig utan mina vänner. Det är inte varje dag man stannar upp och tänker hur lyckligt lottad man egentligen är. Ni är bäst. Och kommer alltid vara det
After all you've put me through,
My friends still stay true.

RSS 2.0